Stappenplan

Het ontwerpen van een beurspresentatie betekent het vertalen van uw wensen, ideeën en marktdoelstellingen. De beursstand weerspiegelt optimaal wat u aan de bezoeker wilt vertellen over uw dienst of product. Met uw visie en onze creativiteit en ervaring ontstaat een driedimensionale presentatie van datgene wat u wilt uitstralen. Ontworpen en gebouwd door vakmensen, die ook precies weten hoe het er in de beurswereld aan toe gaat en u dus ook alle administratieve rompslomp rond uw beursdeelname uit handen kunnen nemen.

Perfecte uitstraling, de beste materialen, passend meubilair. Als de beurs begint komt u in een gespreid bed. U kunt zich in alle rust voorbereiden op een succesvolle beursdeelname. Om dat te realiseren volgen wij een strak stappenplan, zodat aan alles is gedacht.
En denk u over een beurstraining voor uw stand personeel? Of een originele en effectieve uitnodiging naar uw (potentiële) relaties? Kunnen we ook voor u regelen in samenwerking met één van onze ervaren partners.

“Het begint met een idee”

Schetsen

doen we misschien al bij u aan het bureau. Direct samen de mogelijkheden op papier zetten. Zo krijgt u er zelf ook gelijk ‘zin in’.

3

“Uitwerken en visualiseren”

Visualisatie

van uw en onze ideeën tot een ‘fotorealistische presentatie’ van uw stand. U kunt er als het ware al omheen lopen en een prima indruk krijgen van uw beurspresentatie. En uiteraard kunnen we dan prima de laatste details met u bespreken.

01_IMG_1171

“Het eindproduct”

Productie

en bouw in onze werkplaats en op de beursvloer zijn de laatste stappen naar een perfecte presentatie van uw onderneming en de producten of diensten die u de markt te bieden heeft. Succes verzekerd!