Over ons

Esslage Decoraties & Standbouw is in 1997 opgericht door de huidige eigenaar Ronnie Esslage. In korte tijd wist Esslage een goede naam op te bouwen en kon rekenen op een klantenkring van zeer gerenommeerde, internationale bedrijven op basis van creativiteit, originaliteit en zorgvuldigheid.

In 2001 werd het bedrijf uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de regio Rijssen.

Opdrachten voor beurspresentaties in o.m. Nederland, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en China zorgden er voor dat Esslage Decoraties & Standbouw zich ontwikkeld heeft tot een gerenommeerd standbouwbedrijf met een ruime ervaring op nationale en internationale beurzen.

Nadat het ontwerp voor uw beurspresentatie- uitgevoerd als 3D-illustratie – is goedgekeurd, gaan we aan de slag. In onze werkplaats worden de stands vervaardigd en in sommige gevallen zelfs (gedeeltelijk) opgebouwd. Wij zorgen uiteraard ook voor het transport en vervolgens voor de opbouw op de beurs, inclusief  de inrichting met uw exponaten, indien gewenst.

Na de beurs kunnen wij uw stand in ons magazijn opslaan voor een eventuele volgend gebruik.

Bijzondere opdrachten

De term ‘Decoraties’ in onze bedrijfsnaam maken wij extra waar in de speciale opdrachten die wij voor diverse relaties uitvoeren. Vaak zijn dat onderdelen voor een stand, maar ook op andere locaties hebben wij hele bijzondere producten geleverd. Bij ‘Interieur & Decoratie’ ziet u daar een aantal voorbeelden van.